Maatwerkreizen voor elk budget

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een ontzettend veelzijdig land. Je hebt er schitterende stranden, bruisende steden, indrukwekkende gebergtes, grote wildparken en uitgestrekte wijnlandschappen. Er is voor ieder wat wils in Zuid-Afrika, of je nu alleen voor het wild gaat of juist op zoek bent naar een combinatie tussen wild, natuur en cultuur. Kom je bij de imposante Drakensbergen aan dan kun je als wandelaar je hart ophalen, er zijn vele mooie routes variërend in moeilijkheid.  

Het Kruger Park is misschien wel het bekendste wildpark ter wereld. Hier kun je naar hartenlust op zoek naar de Big5, het landschap is zeer divers in het park. Is dit te grootschalig naar je smaak dan zijn er vele private gamereserves grenzend aan het park waar je dezelfde mogelijkheden hebt, met iets meer luxe. Bij St. Lucia kun je zelfs op een ‘natte safari’, denk hierbij aan nijlpaarden, krokodillen en walvissen.

De drakensbergen strekken zich uit van de Panoramaroute met de Blyde River Canyon vlakbij het Krugerpark tot in de Maluti bergen in Lesotho met daar ook de beroemde Cathedral en Sentinal Peak vlak aan de grens. 

Wie is de Mol 2023

Wil jij net als de mol uit seizoen 23 op roadtrip gaan door Zuid-Afrika en dezelfde punten bezoeken?  Dan is deze reis perfect. Aan de hand van seizoen 23 is deze reis samengesteld, je slaapt in dezelfde accommodaties als de mol en de overige kandidaten. Er is zelfs een mogelijkheid om je reis te verlengen door extra nachten in het afvallershotel toe te voegen. 

lees hier verder
Scuba safari aliwal shoal 03

Duiken & Safari | 16 dagen

Op deze 16 daagse reis worden safari en duiken gecombineerd. Zo krijg je een beeld van het beste wat Zuid-Afrika te bieden heeft op het land en in de zee. Bereid je voor op veel haaien, grote scholen vissen, het avontuur van op zoek gaan naar de Bug 5 en nog veel meer!

lees hier verder

Relaxed rondje over De Kaap | 16 dagen

Tijdens deze reis wordt steeds twee nachten op dezelfde accommodatie verbleven. De trip begint in het bruisende Kaapstad en gaat over de tuinroute naar Port Elizabeth. Na Addo’s Elephant Park gaat de route via de Karoo en Route 62 naar de beroemde wijnstreek Stellenbosch

lees hier verder

Rustig safari rondje | 21 dagen

Binnen deze reis is er volop tijd om het Noord-Oosten van Zuid-Afrika te leren kennen. De panoramaroute, het Krugerpark, de ruige Drakensbergen en de wetlands bij St. Lucia. En er wordt een bezoek gebracht aan twee van Afrika’s kleinste landen: Swaziland en Lesotho.

lees hier verder

Zuid-Afrika compleet | 29 dagen

Deze meest completer reis van 4 weken komt u langs de meest variërende landschappen, bezoekt u 2 van Afrika’s kleinste landen en kunt u volop cultuur snuiven. Van het Krugerpark met zijn schitterende wildlife, Swailand en  Wetlands bij St. Lucia, via de Drakensbergen, Lesotho en de Karoo naar de Gardenroute en de wijnboerderijen, om vervolgens te genieten van cultureel Kaapstad.

lees hier verder

Zuid-Afrika | 22 dagen

Bij deze reis van 3 weken ziet u het grootste deel van toeristisch Zuid-Afrika. Van de Panoramaroute, Krugerpark naar St. Lucia. Hier vandaan met een binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth om te beginnen aan de Tuinroute via Tsitsikamma, Knysna en over de Route 62 via Oudtshoorn naar Swellendam en Stellenbosch. De reis eindigd met 3 dagen Kaapstad.

lees hier verder

Volop safari | 15 dagen

Met deze mooie instap reis komt u op een aantal van de mooiste plekken van Zuid-Afrika, de panoramaroute, het Krugerpark, de ruige Drakensbergen en de wetlands bij St. Lucia.

lees hier verder

Zuidelijk Afrika | 29 dagen

Tijdens deze reis van ruim 4 weken komt u langs de meest variërende landschappen, bezoekt u 4 geweldige Afrikaanse landen en kunt u volop genieten van de mooiste gebieden in zuidelijk Afrika.

lees hier verder

Reizen op maat

Een droomreis helemaal op maat precies zoals jullie willen is voor ons geen probleem en rekenen wij geen extra kosten voor. Wij helpen graag om de perfecte reis samen te stellen.
Neem hiervoor contact met ons op of vermeld het helemaal onderaan op het offerte aanvraagformulier.