Pluspakket Skeleton Coast

Pluspakket Skeleton Coast

Een bijzonder gedeelte van Namibië en een van de meest verlaten gebieden in Afrika is de Skeleton Coast. De Skeleton Coast dankt zijn naam aan de vele schepen die hier vast zijn gelopen en als het ware geraamtes hebben achtergelaten. De kust werd gevreesd door de meeste vaarders. De kust staat bekend om de dichte mist en de klippen onder het water, die het een verraderlijk stuk Oceaan maken. In Skeleton Coast National Park is ook veel wildlife te vinden. Zo komen hier gemsbokken, leeuwen, twee soorten hyena's en zebra's voor.

Nog niet alle delen van deze ruige kust zijn open voor het toerisme. Skeleton Coast is ook een van de vele nationale parken in Namibië. Op de dag van aankomst is een bezoek aan Cape Cross zeer zeker aan te raden. Hier vindt je een enorme zeehondenkolonie, zover je kunt kijken zie je overal zeehonden, relaxend op de kust, zonnebadend op de stenen of zwemend in het water.

Er wordt overnacht in Terrace Bay in een kamer aan het keien strand. Veel mensen komen hier om te vissen. Maar voor een rit door de duinen of een flinke wandeling is het ook uitermate geschikt. Hier is verder weinig te beleven, waardoor je echt aan je rust toe komt.


Het is mogelijk om dit pluspakket toe te voegen aan de volgende reizen:
Zuidelijk Afrika   |   Highlights Namibië & Botswana   |   Kamperen Namibië & Botswana

Dit alles vanaf € 295, – op basis van 2 personen.
Deze prijs is voor 2 nachten inclusief ontbijt en diner.