Pluspakket Fish River Canyon

Pluspakket Fish River Canyon

Dit pluspakket kan de reis verlengen met vijf extra dagen. Hierbij wordt afgereisd naar het zuiden van Namibië waar de op een na grootste canyon ter wereld wordt bezocht, de Fish River Canyon.

De eerste dag bevat een lange rit van Windhoek naar Keetmanshoop. Hier is de eerste overnachting. De tweede dag is de aankomst in Hobas, vlakbij de Fish River Canyon, de op een na grootste canyon ter wereld. Voor het mooiste licht bezoek je de canyon bij zondondergang of zonopkomst.

De laatste twee nachten vinden plaats in Aus. Aus is een mijnstadje welke de jaren flink is aangetrokken en gegroeid. Op dag vier kan ervoor gekozen worden om naar de havenstad Lüderitz te rijden, dwars door het land van de wilde paarden. Voordat je in Lüderitz aankomt vindt je de spookstad Kolmanskop aan de linkerkant. Kolmanskop is een oude mijnwerkersstad. In vroegere tijden was er volop goud te vinden in de omgeving. Door de stevige wind die er waait werd het stadje nadat het goud op was onbewoonbaar. Kolmanskop is een bijzondere ervaring waar je met of zonder gids je ogen de kost kunt geven.

Dit alles vanaf € 630, – op basis van 2 personen.
Deze prijs bevat 4 extra overnachtingen inclusief ontbijt en diner.

Vanaf € 170,- voor 2 peronen op basis van kampeerovernachtingen. 

Dit pluspakket is toe te voegen aan de volgende reizen:
Kamperen Namibië & Botswana   |   Highlights Namibië & Botswana