Pluspakket Relaxed Mozambique

Relaxed Mozambique

Gala-Gala Eco Resort, Ponta D’Ouro

Ponta D’Ouro is een hele kleine plaats aan de kust. De enige wegen die ernaartoe leiden bestaan uit zand, zo ook de wegen in Ponta. Om hier te komen laten jullie de auto achter op een beveiligde parkeerplaats aan de grens. Na de grensovergang worden jullie opgewacht voor de rit naar jullie accommodatie.

Voor een kleine plaats is het er erg bedrijvig. Alle koopwaar, zo ook de boodschappen worden te koop aangeboden in kraampjes. Er zijn ook verschillende kramen met souvenirs te vinden waar je naar binnen word gevraagd om de hoeveelheid souvenirs te bekijken en kopen. Als je vanuit de accommodatie naar het strand loopt vind je hier bij eb schitterende rockpools, de kust is ook wat ruiger hier.
De accommodatie bestaat uit allemaal rieten huisjes. Je hebt de keus uit een basis huisje of een en-suite huisje. Vanuit de accommodatie zijn er verschillende activiteiten te boeken, denk hierbij aan een duiktrip of een dolfijnen safari.

Er zijn een aantal goede restaurantjes in de stad, de eigenaren weten je daar meer over te vertellen. Bij dit pluspakket zit geen ontbijt of diner inbegrepen, maar dit is zeker wel mogelijk. 

Deze accommodatie is goed te combineren met Machubo beach Resort mits er met de huurauto over de grens wordt gegaan.
Vanaf € 90,- voor 2 personen per nacht

Te boeken bij de volgende reizen:
Volop safari 15 dagen  |  Rustig safari rondje 21 dagen  |  Zuid-Afrika 22 dagen  |  Zuid-Afrika compleet 29 dagen

Relaxed Mozambique

Machubo Beach Resort

Om hier te komen staat er een avontuurlijke rit gepland en moeten we vooraf rekening houden zodat de juiste huurauto is gekozen. Voordat de rit naar deze accommodatie begint kiezen wij bij voorkeur een accommodatie dicht bij de grens met Mozambique. Vanaf de grens met Zuid-Afrika is het nog zo’n 2 uur rijden voordat jullie bij de afslag naar de accommodatie aankomen. Jullie gastheer staat hier op jullie te wachten en neemt jullie mee naar dit kleine paradijsje. Je rijdt door een suikerriet plantage heen richting de duinen. Daar volgt een hobbelig gedeelte door het losse zand. Eenmaal aangekomen bij Machubo waan je, je in een ware oase van rust.

De huisjes zijn gebouwd op de duinen en je kijkt uit over het schitterende (privé) strand. Wanneer je gaat wandelen aan het strand zal je niet snel andere mensen tegen komen. Het pakket dat wij hier aanbied en is een pakket voor 5 nachten, inclusief ontbijt en diner. Dit is echt de ideale plek om compleet tot rust te komen.

Hier zijn ook een dagtripa bij te boeken zoals dagje Maputo of een tocht langs de 4 zoetwater meren, helemaal naar Bilene.

Deze accommodatie is prima te combineren met Ponta 'd Ouro en eventueel een accommodatie in het centrum van Maputo.

Vanaf € 145,- voor 2 personen per dag

Te boeken bij de volgende reizen:
Volop safari 15 dagen  |  Rustig safari rondje 21 dagen  |  Zuid-Afrika 22 dagen  |  Zuid-Afrika compleet 29 dagen