Een mooie uitbreiding op je reis

Onze pluspakketten

Pluspakketten zijn een mooie manier om je reis uit te breiden. Zie het dan ook als een extraatje voor de reis die je wilt gaan maken. Denk hierbij aan een paar extra dagen die je doorbrengt in Mozambique bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een private game reserve als extraatje naast het Kruger Park of in Namibië? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ieder pluspakket staat ook beschreven aan welke reis deze is toe te voegen.

Fish River Canyon

Voor dit pluspakket wordt afgereisd naar het zuiden van Namibië. Hier ligt de op een na grootste canyon ter wereld, de Fish River Canyon. Met zijn adembenemende uitzichten een iconische bezienswaardigheid.

lees hier verder

Relaxed Mozambique

Droom jij van witte stranden en een blauwe zee? Wil je graag een paar dagen in alle rust relaxen aan het strand? Dan is Mozambique de perfecte toevoeging aan jouw reis. Standaard maken wij pakketten voor 5 dagen. Maar dit is aan ieders voorkeur aan te passen. Bij dit pluspakket zijn er voor het vervoer twee mogelijkheden. Wij kunnen een pick-up bij de grens regelen of je kunt ervoor kiezen om een 4WD te huren (waardoor de prijs aanzienlijk omhoog gaat).

lees hier verder

Lesotho te paard

Op zoek naar een spannend avontuur? Of een bijzondere manier om kennis te maken met Lesotho? Klik dan snel op onderstaande link voor ons pluspakket Lesotho te paard. Tijdens een 3 daagse paardrijtocht rij je van Zuid-Afrika zo Lesotho in, waar je slaapt in een authentiek dorp. Je maakt kennis met de locals en aanschouwt de natuur op een bijzondere manier.

lees hier verder

Wildcoast

Wil je een stukje ongerept Afrika zien? Waarbij je zowel veel cultuur als natuur tegenkomt? Dan zal de wildcoast je zeker aanspreken. Met dit pluspakket worden er een vijftal extra overnachtingen toegevoegd aan je reis. De wildcoast bevind zich in de Transkei, het gebied waar Nelson Mandela is geboren en opgegroeid.

lees hier verder

Mokoro trip

Ben je benieuwd naar de Okavango Delta op een unieke manier? Dan is een twee- of driedaagse mokorotrip (inclusief alle maaltijden en kampeerbenodigdheden) iets voor jou! Tijdens deze twee- of driedaagse excursie ga je per mokoro door de Okavango Delta. Je beleefd de Delta op een unieke manier omdat het lijkt of je er zelf deel van uitmaakt.

lees hier verder

Private Game Reserve

Wil je wat luxe toevoegen aan je safari ervaring? Dan is een Private game reserve iets voor jou! In deze reserves is alles net iets exclusiever dan in bijvoorbeeld het Kruger Park. Ze zijn een stuk kleiner waardoor je een meer persoonlijke benadering kunt verwachten.

lees hier verder

Tok Tokkie Trail

De uitgestrekte woestijn in Namibië op een geheel andere wijze beleven? Dat kan! Met het pluspakket Tok Tokkie Trail (TTT) is er de mogelijkheid om een drie daagse tocht te voet door de woestijn te ondernemen. Tijdens deze toch wordt er in de openlucht overnacht onder een weidse sterrenhemel op een stretcher. Alle maaltijden zijn inbegrepen bij deze tocht. Tijdens de wandeling is er kans op het zien van verschillende bokken.

lees hier verder

Duiksafari

Wilt u graag duiken in uw vakantie en bent u het bezit ven een duikbrevet? En benieuwd naar de onderwaterwereld op het Zuidelijk halfrond? Middels dit pluspakket worden er vijf extra nachten toegevoegd aan de reis waarbij gedoken kan worden. Uiteraard kunnen ook enkele nachten ingeruild worden om de reis niet langer te maken.

lees hier verder

Epupa Falls

Nieuwschierig naar het Noorden van Namibië? Reis door Kaokoland af naar het Noorden waar je kunt overnachten aan de Kunene rivier, de grens met Angola. Betoverende landschappen en een bijzondere waterval.

lees hier verder

Skeleton Coast

Het meest desolate gebied van Namibië bezoeken? Dat kan! Skeleton Coast ligt in een park welke zich uitstrekt langs bijna de gehele kustlijn. Skeleton Coast staat bekend om de vele scheepswrakken. De ruige duinen en stranden met grote kiezels bieden veel mogelijkheden op wandelingen. Ook voor vissers is dit het paradijs.

lees hier verder

Reizen op maat

Een droomreis helemaal op maat precies zoals jullie willen is voor ons geen probleem en rekenen wij geen extra kosten voor. Wij helpen graag om de perfecte reis samen te stellen.
Neem hiervoor contact met ons op of vermeld het helemaal onderaan op het offerte aanvraagformulier.