Maatwerkreizen voor elk budget

Botswana

Als je van avontuur en afwisselende landschappen houdt is Botswana een land bij uitstek. In het zuiden heb je de Kgalagadi woestijn en de Makgadigadi zoutpannen in het noorden heb je de Okavango Delta en het ruige Moremi en Chobe waar je op zoek kunt naar de Big 5 en het ultieme safari gevoel kunt hebben. Dit gebied is het beste toegangkelijk met een stoere 4X4 met daktent.

De Okavango Delta kun je verkennen op verschillende manieren. Er is een mogelijkheid dit per mokoro te doen, een kleine smalle boot of per vliegtuig of helikopter.

Highlights Namibië en Botswana | 22 dagen

Tijdens deze reis worden twee zeer bijzondere landen in Zuidelijk Afrika ontdekt. Deze reis gaat langs alle hoogtepunten van Namibië en Botswana en ook nog eens de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Met een afwisselend landschap, inheemse volken en de kans om op zoek te gaan naar de Big Five.

lees hier verder

Ultieme Safari Botswana | 17 dagen

Met deze kampeerreis overnacht in je op de meest geweldige campings in Botswana midden tussen het wild. Je komt door de meest bekende nationale parken, brengt een bezoek aan de Victoria watervallen en slaapt elke avond in je daktent onder een schitterende sterrenhemel.

lees hier verder

Kamperen Namibië en Botswana | 22 dagen

Deze reis gaat langs alle hoogtepunten van Namibië en Botswana en ook nog eens de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Met een afwisselend landschap, inheemse volken en de kans om op zoek te gaan naar de Big Five. Doordat er wordt gereisd met een daktent biedt dit tijdens de reis de mogelijkheid om onder de sterrenhemel te kamperen, op uitzonderlijke plaatsen, in alle stilte en rust.

lees hier verder

Zuidelijk Afrika | 29 dagen

Tijdens deze reis van ruim 4 weken komt u langs de meest variërende landschappen, bezoekt u 4 geweldige Afrikaanse landen en kunt u volop genieten van de mooiste gebieden in zuidelijk Afrika.

lees hier verder

Reizen op maat

Een droomreis helemaal op maat precies zoals jullie willen is voor ons geen probleem en rekenen wij geen extra kosten voor. Wij helpen graag om de perfecte reis samen te stellen.
Neem hiervoor contact met ons op of vermeld het helemaal onderaan op het offerte aanvraagformulier.