Budget Safari SA havik banner 01

Maatwerkreizen voor elk budget

Kleinschalige groepsreizen in zuidelijk Afrika

Op deze pagina staan alle groepsreizen op volgorde van vertrek. Door per reis op de "Lees hier verder" knop te drukken vind je meer informatie over de daadwerkelijke reis. 

DSC05333

September - Het beste van het Noorden

Als je op zoek bent naar een zeer gevarieerde reis, met meerdere landen dan is dit de groepsreis voor jou. Naast Zuid-Afrika wordt ook eSwatini, Lesotho en Mozambique bezocht. Er is veel safari, gericht op de Big 5, een excursie met dolfijnen, maar ook natuur, strand en cultuur. Tijdens de gehele reis heb je de beschikking over een ervaren, Nederlands sprekende gids en chauffeur.

lees hier verder
Budget Safari Oehoe Krugerpark

November - Vogelreis noordoost Zuid-Afrika

Deze reis voert langs de beste vogelspots in Zuid-Afrika. De magoebaskloof, het Krugerpark, de Drakensbergen, Wakkerstroom, Mkuze en de wetlands bij St. Lucia. Tijdens de hele reis heb je de beschikking tot een ervaren Nederlandstalige vogelgids en chauffeur.

lees hier verder

Juni 2025 - Volop Safari

Met deze reis kom je in slechts 2 weken langs een aantal van de grootste highlights van Zuid-Afrika. Rij je over de Sani Pass naar lesotho, zie je de nijlpaarden in St. Lucia, je slaapt tussen het wild en gaat 3 dagen op zoek naar de Big Five in het Krugerpark. vervolgens is er nog de panoramaroute met de Blyde River Canyon en breng je een bezoek aan Pretoria en Johannesburg aan het einde van de reis.

lees hier verder

Reizen op maat

Een droomreis helemaal op maat precies zoals jullie willen is voor ons geen probleem en rekenen wij geen extra kosten voor. Wij helpen graag om de perfecte reis samen te stellen.
Neem hiervoor contact met ons op.