Maatwerkreizen voor elk budget

Ons reisaanbod

Veelzijdig Namibië | 17 dagen

Tijdens deze reis worden de uiteenlopende bijzondere gebieden in Namibië bezocht. Van de kust bij Swakopmund tot het wildlife in Etosha. Maar ook de Santekeningen in Twyfelfontein worden aan gedaan en  de uitgestrekte Namib woestijn. 

lees hier verder

Kamperen Namibië en Botswana

Deze reis gaat langs alle hoogtepunten van Namibië en Botswana en ook nog eens de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Met een afwisselend landschap, inheemse volken en de kans om op zoek te gaan naar de Big Five. Doordat er wordt gereisd met een daktent biedt dit tijdens de reis de mogelijkheid om onder de sterrenhemel te kamperen, op uitzonderlijke plaatsen, in alle stilte en rust.

lees hier verder

Zuidelijk Afrika | 29 dagen

Tijdens deze reis van ruim 4 weken komt u langs de meest variërende landschappen, bezoekt u 4 geweldige Afrikaanse landen en kunt u volop genieten van de mooiste gebieden in zuidelijk Afrika.

lees hier verder

Volop safari | 15 dagen

Met deze reis komt u op een aantal van de mooiste plekken van Zuid-Afrika, de panoramaroute, het Krugerpark, de ruige Drakensbergen en de wetlands bij St. Lucia.

lees hier verder

Rustig safari rondje | 21 dagen

Binnen deze reis is er volop tijd om het Noord-Oosten van Zuid-Afrika te leren kennen. De panoramaroute, het Krugerpark, de ruige Drakensbergen en de wetlands bij St. Lucia. En er wordt een bezoek gebracht aan twee van Afrika’s kleinste landen: Swaziland en Lesotho.

lees hier verder

Relaxed rondje over De Kaap | 16 dagen

Tijdens deze reis wordt steeds twee nachten op dezelfde accommodatie verbleven. De trip begint in het bruisende Kaapstad en gaat over de tuinroute naar Port Elizabeth. Na Addo’s Elephant Park gaat de route via de Karoo en Route 62 naar de beroemde wijnstreek Stellenbosch

lees hier verder

Zuid-Afrika | 22 dagen

Bij deze reis van 3 weken ziet u het grootste deel van toeristisch Zuid-Afrika. Van de Panoramaroute, Krugerpark, St. Lucia en Oudtshoorn via de Garden Route naar Stellenbosch en Kaapstad.

lees hier verder

Zuid-Afrika compleet | 29 dagen

Deze meest completer reis van 4 weken komt u langs de meest variërende landschappen, bezoekt u 2 van Afrika’s kleinste landen en kunt u volop cultuur snuiven. Van het Krugerpark met zijn schitterende wildlife, de Drakensbergen en Lesotho naar de Gardenroute en de wijnboerderijen, om vervolgens te genieten van cultureel Kaapstad.

lees hier verder

Highlights Namibië en Botswana | 22 dagen

Tijdens deze reis worden twee zeer bijzondere landen in Zuidelijk Afrika ontdekt. Deze reis gaat langs alle hoogtepunten van Namibië en Botswana en ook nog eens de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Met een afwisselend landschap, inheemse volken en de kans om op zoek te gaan naar de Big Five.

lees hier verder

Reizen op maat

Een droomreis helemaal op maat precies zoals jullie willen is voor ons geen probleem en rekenen wij geen extra kosten voor. Wij helpen graag om de perfecte reis samen te stellen.
Neem hiervoor contact met ons op of vermeld het helemaal onderaan op het offerte aanvraagformulier.