Pluspakket duiksafari

Duiksafari

Wilt u graag duiken in uw vakantie en bent u in het bezit van een duikbrevet? En benieuwd naar de onderwaterwereld op het Zuidelijk halfrond? Middels dit pluspakket worden er drie extra nachten toegevoegd aan de reis waarbij gedoken kan worden. Uiteraard kunnen ook enkele nachten ingeruild worden om de reis niet langer te maken.

Binnen dit pluspakket is gekozen voor twee opties maar er is meer mogelijk. Er wordt drie nachten verbleven in Umkomaas of in Sodwana Bay.

Umkomaas - Aliwal Shoal

In Umkomaas heb je 5 duiken bij Aliwal Shoal, dit is een van de mooiste plekken om te gaan duiken. Hier is de kans erg groot op het zien van tijgerhaaien, hamerhaaien, zandhaaien en walvishaaien. Naast haaien kom je onder water onder andere ook dolfijnen, schildpadden, vele soorten vissen en walvissen tegen! Je verblijft hier 3 nachten incl. ontbijt.

Vanaf € 650,- voor 2 personen

Sodwana Bay

Bij Sodwana Bay ligt het meest zuidelijke koraalrif van Afrika en hier zitten 4 duiken inbegrepen. Het rif ligt op een diepte variërend van 6 tot 100 meter. De verschillende duiklocaties zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren duikers. Het meest bijzondere aan dit koraalrif is de hoeveelheid verschillende dieren op een beperkt oppervlak. In Sodwana Bay vindt u ongeveer 1200 verschillende soorten vissen. Daarnaast zijn er zeeschildpadden, haaien, roggen en een groot aantal ongewervelde dieren.  Door de grote dichtheid van vissoorten hebben duikers een ongekend hoge kans om zeldzame vissen te zien. Over het algemeen is het zicht onder water erg goed; op heldere dagen kunt u tot 30 meter ver kijken. Je verblijft hier 3 nachten inclusief ontbijt.

Vanaf € 575,- voor 2 personen

Te boeken bij de volgende reizen:
Volop safari 15 dagen  |  Rustig safari rondje 21 dagen  |  Zuid-Afrika 22 dagen  |  Zuid-Afrika compleet 29 dagen