Maatwerkreizen voor elk budget

Namibië

Namibië is één van de dunbevolkte landen ter wereld. De uitgestrekte landschappen van Namibië worden gedomineerd door de oudste woestijn van onze planeet; de Namibwoestijn, deze  staat bekend om zijn rode zandduinen. In het uiterste zuiden vindt je de op 1 na grootste canyon ter wereld, de Fish River Canyon, deze zorgt voor een adembenemend uitzicht. Aan de kust vindt je oude duitse stadjes zoals Luderitz en Swakopmund.

Onderweg naar het noorden vindt je schitterende bergpassen in Damaraland  en natuurlijk Etosha. Een zeer uitgestrekt wildpark met  volop kans op het spotten van wild. Nog verder naar het noorden tref je de groene en waterrijke Caprivi strip die zich uitstrekt tot aan Zimbabwe en Zambia. 

Veelzijdig Namibië | 17 dagen

Tijdens deze reis worden de uiteenlopende bijzondere gebieden in Namibië bezocht. Van de kust bij Swakopmund tot het wildlife in Etosha. Maar ook de Santekeningen in Twyfelfontein worden aan gedaan en  de uitgestrekte Namib woestijn. 

lees hier verder

Highlights Namibië en Botswana | 22 dagen

Tijdens deze reis worden twee zeer bijzondere landen in Zuidelijk Afrika ontdekt. Deze reis gaat langs alle hoogtepunten van Namibië en Botswana en ook nog eens de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Met een afwisselend landschap, inheemse volken en de kans om op zoek te gaan naar de Big Five.

lees hier verder

Veelzijdig Namibië Kampeerreis | 17 dagen

Een geweldige kampeerreis door namibië met erg veel highlights en schitterende overnachtingsplekken in de middle of nowhere, Etosha, Sossusvlei, Fish River Canyon, Damaraland en nog meer. Deze reis is makkelijker te maken met pluspakketten naar de meer afgelegen gebieden van Namibië

lees hier verder

Kamperen Namibië en Botswana | 22 dagen

Deze reis gaat langs alle hoogtepunten van Namibië en Botswana en ook nog eens de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Met een afwisselend landschap, inheemse volken en de kans om op zoek te gaan naar de Big Five. Doordat er wordt gereisd met een daktent biedt dit tijdens de reis de mogelijkheid om onder de sterrenhemel te kamperen, op uitzonderlijke plaatsen, in alle stilte en rust.

lees hier verder

Zuidelijk Afrika | 29 dagen

Tijdens deze reis van ruim 4 weken komt u langs de meest variërende landschappen, bezoekt u 4 geweldige Afrikaanse landen en kunt u volop genieten van de mooiste gebieden in zuidelijk Afrika.

lees hier verder

Reizen op maat

Een droomreis helemaal op maat precies zoals jullie willen is voor ons geen probleem en rekenen wij geen extra kosten voor. Wij helpen graag om de perfecte reis samen te stellen.
Neem hiervoor contact met ons op of vermeld het helemaal onderaan op het offerte aanvraagformulier.