Tevreden klanten horen we graag

Recensies

Onze klanten vertellen over hun reis naar zuidelijk Afrika

Ervaringen over onze reizen kunnen ook worden bekeken of gegeven op de website: Reisorakel.nl

Jim & Elaine

Highlights Namibië en Botswana kampeerreis
September 2023

Wij hebben een fantastische en onvergetelijke reis gemaakt door Namibië en Botswana in september/oktober 2023. Een reis door veel diverse landschappen en natuur met een ongelooflijke hoeveelheid aan dieren. Weinig toerisme en veel rust.
Dankzij het reisplan met bijbehorende tips, routebeschrijvingen en algemene informatie van Budget Safari, konden wij onbezorgd op reis

Annelies & Mathias

Highlights Namibië en Botswana
Oktober 2022

Op relatief korte tijd zijn Colin en Samantha erin geslaagd om voor ons een fantastische reis samen te stellen. Een prachtige route, magnifieke lodges en adembenemende uitzichten gegarandeerd! De big 5 spotten maakte de reis dan ook helemaal af. Dankjewel!

Véronique, Peter, Debbie en Thijs

Highlights Namibië en botswana
Oktober 2022

Prachtige vakantie gehad en ongelooflijk mooie herinneringen gemaakt. Budget Safari bood precies wat we zochten en sloot volledig aan bij onze wensen. Vanaf het begin al goed contact met Colin gehad. Hij staat open voor je ideeën en komt zelf ook met leuke suggesties. Uiteindelijk heeft Budget Safari alle accommodatie geboekt en de auto huur geregeld en zelf hebben we de vluchten erbij geboekt. Ook onderweg was Colin altijd snel bereikbaar voor vragen en heeft hij ons goed geholpen toen we een probleem met de auto hadden. Meteen dezelfde ochtend nog werd er een monteur geregeld! Het boekwerk met een beschrijving van dag tot dag, warmt je vlak voor je vakantie ontvangt, is geweldig! Er staan leuke tips,belangrijke informatie, route beschrijvingen en foto’s in. De nightdrive met bushbraai in Elephant Sands behoorde zeker tot één van de hoogtepunten. Zeer bijzondere ervaring om sjiek te dineren bij zonsondergang in de bush met eigen kok en zoveel dieren om je heen! Verder klopte alles en niets viel tegen. Vaak hoor ik dat men een reis als deze onbetaalbaar vinden maar met Budget Safari komen dromen dichterbij en worden werkelijkheid. Samanta & Colin reuze bedankt.

Nicole & Daan

3 weken highlights Namibië en Botswana
April 2022

De reis die wij gemaakt hebben met budget safaris naar Namibie en Botswana was geweldig. De voorbereiding ging erg soepel, ze luisteren echt naar je, denken met je mee en bijna alles is mogelijk. De prijs kwaliteit verhouding is top, wij hebben echt genoten en ik zou zo weer een reis bij ze boeken.

Hedwig & Ronny

Highlights Namibië en Botswana
November 2021

We hebben zeer genoten van onze reis naar Namibië en Botswana. Vooral Namibië heeft ons hart gestolen. Van de prachtige landschappen, tot de vriendelijke mensen. Van Sossusvlei tot de Caprivistrook. Het was een prachtige, boeiende, goed geregelde reis. We zullen jullie dan ook warm aanbevelen bij vrienden en familie. 

Karlijn & Wienand

3 weken highlights Namibië en Botswana
September 2021

Wij hebben ontzettend genoten van onze reis door Namibië en Botswana! Dankzij Budget Safari hebben wij een van de mooiste reizen uit ons leven gemaakt. De uitgestippelde route en activiteiten waren top. De uitzichten, dieren en natuur zijn spectaculair!

Marijn & Amy

Highlights Namibië en Botswana Kampeerreis
september 2021

We hebben een hele mooie kampeerreis gemaakt door Botswana en Namibië, waarbij de route volledig naar wens is aangepast. Het wild kamperen in Moremi GR en Chobe NP was erg bijzonder en zeker een hoogtepunt van onze reis. Het persoonlijke en snelle contact is echt een pluspunt van Budget-Safari, evenals het meedenken bij het samenstellen van de reis. Kortom, een reis om niet te vergeten! 

Familie Goethals

4 weken highlights Namibië en Botswana
J
uli  2021

Samanta en Colin, dankzij jullie hebben we met ons gezin de reis van ons leven kunnen maken. Corona dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar jullie vonden voor alles wel een oplossing. We zullen Namibië vooral herinneren van de fantastische vergezichten, de fenomenale natuurlandschappen en de fabelachtige kleurencombinaties. Botswana is dan weer een openluchtzoo waar je van de ene verrassing in de andere valt. Ik wil jullie van harte bedanken om voor ons deze avontuurlijke reis op maat te maken. Jullie stonden altijd voor ons klaar en elke nieuwe vraag werd telkens heel snel beantwoord. Met deze persoonlijke aanpak maken jullie het verschil. Top gewoon!

Rene & Annelot

Veelzijdig Namibië kampeerreis
November 2021

Wat een super huwelijksreis hebben wij mogen beleven in Namibië dankzij Budget Safari. 

Erik & Isa

3 weken highlights Namibië en Botswana
September 2019

Wij hebben een fantastische reis gehad en denken er met heel veel plezier aan terug. Colin en Samanta, hartelijk dank voor het goede regelen ervan, wij zouden zo weer bij jullie boeken!

Valerie & Anne-Douwe

Highlights Namibië en Botswana
April 2021

Topreis in coronatijd! Goed geregeld, Colin en Samanta zijn goed bereikbaar (ook tijdens onze reis), je hebt bijna op alle accomodaties wifi en de meeste lodges waren top. Ondanks coronatijd hebben we optimaal van onze reis en de mooie dieren kunnen genieten

Carolien & Lucas

4 weken highlights Namibië en Botswana
J
uli – augustus 2019

Wij hebben ontzettend genoten van de prachtige rondreis door Namibië en Botswana. Wat een fantastische landen met al het wild en de mooie natuur. Hoogtepunt was voor ons de trip naar de Okavango delta waar we leeuwen zagen tijdens de diverse bushwalks, dat was écht heel gaaf. Bedankt voor het organiseren, wij waren elke dag blij verrast!

Juan & Alinda

3 Weken highlights Namibië en Botswana - september 2019

Erg gave reis, ondanks stroef begin, waarbij wij heel goed zijn geholpen door budget safari. Goede service, oog voor detail en persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de reis. Goede kennis van de regio, aanbod goed afgestemd op onze wensen. Zeker een aanrader!

Familie Dannis

3 weken highlights Namibië en Botswana
J
uli – augustus 2019

Een zeer afwisselende reis waarbij de natuur en het wild op veel verschillende manieren wordt ontdekt: vanuit een mokoro door de delta, wandelend of op een quad door de woestijn, georganiseerde boot- en 4x4-tochten en natuurlijk alle vrijheid om vanuit de eigen 4x4 het wild te spotten in de verschillende parken. Daarnaast zijn Namibië en Botswana 2 prima te bereizen landen met uitstekende accommodaties en een vriendelijke en behulpzame bevolking. Kortom, een overweldigend avontuur door 2 schitterende landen.

Dagmar & Edward

4 Weken kamperen in Namibië en Botswana, juni 2019

Afgelopen juni en juli zijn wij naar Namibië en Botswana geweest. Budget Safari heeft alles weer tot in de puntjes geregeld. Dit was de derde reis die we bij Budget hebben geboekt, en wederom weer dik tevreden. Bijzondere en mooie accommodaties, goede routes en leuke tips voor uitjes onderweg. Het verslag van de reis die je vooraf toegestuurd krijgt zorgt altijd al voor voorpret en leuk voor de thuisblijvers om mee te genieten. Namibië en Botswana zijn zeker aanraders! De enorme rust en stilte in Namibië, de duinen van de sossusvlei en dieren in Etosha. Eindelijk de langgezochte Cheetah gevonden, wauw! Ook Botswana is prachtig. Overal groen, water en dieren. De spanning en plezier van het kamperen in de wildparks, olifanten en hyena's op bezoek! Een vlucht over de Okavango vonden wij een van de hoogtepunten. Het zelf rijden is voor 4x4 fans ook een aanrader. Naast de (gravel)weg is er vaak ook een 4x4 track in dezelfde richting, veel leuker! De diepe zandpaden en af en toe het water oversteken in Botswana maken het helemaal af. 

John en Eef

4 weken highlights Namibië en Botswana
Juli – augustus 2018

Geweldige reisorganisatie voor ieder die zelfstandig maar toch met betrouwbare informatie, materieel en documentatie op pad wil.

Familie Wisman

3 weken highlights Namibië en Botswana
Juli – augustus 2019

Fantastisch! Echt een droomreis! Bedankt voor de fantastische reis en heel fijn dat alles zo goed verzorgd was en de accomodaties echt super waren! We gaan zeker nog een keer die kant op!

Familie Prinsze

3 weken highlights Namibië en Botswana
J
uli – augustus 2019

Budget safari is een zeer persoonlijke reisorganisatie die onze reis in Namibië en Botswana helemaal naar onze wensen heeft vorm gegeven. We konden altijd terecht met onze vragen en zelfs tot het laatste moment nog aanpassingen doen in onze reis

Lisanne & Maarten

Highlights namibië en Botswana, mei 2019

We hebben ontzettend genoten van deze prachtige reis! De reis is goed in elkaar gezet (indeling qua duur en soort verblijven). Van tevoren hadden we twijfels of we het wel zelf moesten rijden of beter met een groep konden gaan, maar wat zijn we blij dat we dankzij Budget Safari zelf de rondreis hebben gedaan. Het geeft meer vrijheid en de accommodaties zijn kleinschaliger. De reisbeschrijving was zeer duidelijk en compleet, evenals de ontvangen roadmap. Ook waren de accommodaties prima geregeld. Het contact met Budget Safari verliep zowel voor als tijdens de reis vlot. Het was fantastisch en een absolute aanrader!

Barend & Jeannet, Jos & Mieke

3 weken highlights Namibië en Botswana
Mei - juni 2019

We hebben een prachtige reis gehad met onwerkelijke en bizarre landschappen, schitterende natuur, bijzonder mensen en culturen en veel, héél veel dieren. De reis die jullie voor ons hadden georganiseerd was wat ons betreft in alle opzichten uitstekend geregeld. Alles klopte en bleek ter plekke geregeld zoals door jullie was afgesproken. 

De locaties die jullie voor ons bedacht en gereserveerd hadden waren mooi gelegen, hadden bijna allemaal iets speciaals en unieks en boden minimaal een fatsoenlijke kwaliteit en vaak nog veel meer. De ontbijten en maaltijden op die locaties waren als regel ook prima. Datzelfde geldt voor de vooraf bij jullie bestelde excursies.

We hebben tijdens de reis werkelijk geen enkel probleem ervaren: een prima auto die de toch wel regelmatig slechte wegen goed aankon (zonder lekke banden of andere pech), geen last met/van autoriteiten bij grensovergangen of controles, geen ziekten of (voedsel)problemen etc.

Shakier en Rasieda

5 Weken kampeerreis Namibië en Botswana
November - december 2018

Geweldige reis. Prachtige landen en wild life zowat overal. Campings\lodges zijn super. Buitendoches zijn heerlijk. Duidelijke reisbescheiden met alles wat je kan verwachten qua wegen, winkels, pompstations, eetgelegenheid op de camping etc. en wat je kan zien. Alles goed geregeld. Toyota via Bushlore verhuur met hele goede uitleg over elke knopje, gereedschap en opties. Ook goede uitleg over wat te doen bij pech of aanrijden van een dier. Budget-safari en Bushlore waren gewoon bereikbaar voor vragen tijdens de reis.

Roald en Heidi met gezin

3 weken Highlights Namibië en Botswana
Juli – augustus 2018

Op internet deze relatief kleine reisorganisatie gevonden. Achteraf was dit geen enkel risico: van offerte tot en met boekingen, van reisbescheiden tot altijd bereikbaar, van snappen wat voor reis wij willen tot en met aftercare…alles wat top geregeld. Uitzonderlijk was het dat Colin en Samanta zelfs de 2 verjaardagen van onze kinderen ter plaatse hebben geregeld op eigen initiatief. Deze reis vergeten we nooit!

Gilbert & Frieda

4 weken Highlights Namibië en Botswana
Oktober 2018

Prachtige reis doorheen Namibië en een mooi deel van Botswana met hoogte punten zoals Fish River Canyon, ritten door de Namib, Sossusvlei, Victoria Falls, Okavango delta met een bootexcursie, veel wilde dieren in Etosha (Leeuwen, ..) Bijzondere koloniale steden als Luderitz, en Swakopmund. Colin heeft de wagenpechkosten snel en accuraat afgehandeld.