Nieuws

Hier vind u de laatste nieuwsberichten van Budget Safari

Trees for All

12 april2024

Trees for All donatie 04 2023

Ook dit kwartaal hebben we samen met Scuba Safari en onze klanten veel bomen kunnen doneren aan Trees for All .
Iedereen bedankt hier voor!

Klik hier voor meer informatie

Vogelen in Zuid-Afrika 

15 augustus 2023

Budget Safari Ground Hornbill Zuid Afrika

Met groot succes zijn de eerste vogelreizen verlopen. Ruim 360 soorten vogels! Meer dan 50 soorten zoogdieren en ook nog verschillende reptielen. Onze reizen zijn op maat te maken of als standaard pakket te boeken.

Klik hier voor meer informatie

Trees for All

08 januari2024

Trees for All donatie 04 2023

Dit laatste kwartaal hebben we samen met Scuba Safari en al onze klanten weer een mooi bedrag opgehaald voor Trees for All.

Klik hier voor meer informatie

Groepsreizen 

08 oktober 2023

Minibus Groepsreis budget safari

Onze volgende groepsreis is online!Deze vertrekt op 15 mei 2024 en is ook een kleine groep van maximaal 10 personen met Nederlandstalige reisleider.De reis gaat door 4 landen heen! Zuid-Afrika, Lesotho, Mozambique en eSwatini.Ook deze reis is weer erg compleet en zitten entreegelden en enkele excursies al inbegrepen.

Klik hier voor meer informatie

25% korting op huurauto's

08 oktober 2023


Al vanaf €85,- per dag een compleet verzekerde Toyota Hilux met daktent. Of vanaf €70,- per dag zonder daktent en kampeeruitrusting. De verzekering is zonder eigen risico.Dit op alle nieuwe boekingen met vertrek voor 31 maart 2024! Zonder supercover verzekering is ook mogelijk al vanaf €50,- per dag.

Klik hier voor meer informatie

Duiken & Safari

08 oktober 2023

Scuba safari sodwana bay 03

Per vandaag hebben we een reis gemaakt die de expertise van onze beide bedrijven bundelt. Te weten safari en duiken in Zuid-Afrika. Dus hou jij zowel van duiken als van rondreizen en safari? Dan is deze reis perfect.

Klik hier voor meer informatie

Vogelen in Zuid-Afrika

15 augustus 2023

Budget Safari Ground Hornbill Zuid Afrika

We hebben alweer iets nieuws te melden en wel een echte vogelreis met ervaren vogelgids en chauffeur. Deze reis is op maat te maken naar wens en bijna alles is inbegrepen. 

Klik hier voor meer informatie

Reis met gids en chauffeur

15 augustus 2023

Budget-Safari auto met chauffeur

Vanaf dit moment kunnen al onze reizen ook worden geboekt incl. een auto met Nederlandstalige chauffeur en gids. Wij zijn hiervoor een samenwerking aan gegaan met de eigenaren van Paradise River Lodge in Hoedspruit.
Elke reis zal op maat gemaakt worden naar de wensen van onze klanten.  

Trees for All

07 april 2023

Sinds begin dit jaar doneren wij voor iedere reiziger 1 boom aan Trees for All. Dit doen wij aan het einde van het kwartaal en zojuist hebben wij de eerste 16 bomen kunnen doneren. 

Wie is de Mol ?

28 februari 2023

Het 23e seizoen van Wie is de mol loopt bijna ten einde. Ter ere van dit seizoen zijn wij druk bezig achter de schermen om deze roadtrip aan te kunnen bieden voor eenieder die in de voetsporen van de mol wil treden. Vanaf aanstaande zondag is deze te vinden en te boeken op onze website!

Scuba Safari

26 maart 2023

Via Scuba Safari bieden wij sinds afgelopen jaar duikreizen aan naar natuurlijk Zuid-Afrika en Mozambique maar ook naar de Maladiven en Bonaire. Neem eens een kijkje voor leuke duikreizen die ook goed te combineren zijn met een mooie safari.
www.scuba-safari.nl

Trees for All

18 januari 2023

Budget Safari heeft in januari 2023 besloten te gaan doneren aan Trees for All. Budget Safari wil daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld door de uitstoot van CO2 te compenseren en bomen te doneren. Wij zullen voor elke reiziger één boom doneren.

Nieuwe autohuur partner

27 december 2022

Voor alle reizen die in Namibië beginnen hebben wij een nieuwe partner gevonden die goede en voordelige auto's leveren. Dit maakt de prijs van onze reizen een stuk voordeliger.

Nieuwe Recensies

10 november 2022

Het hoogseizoen van 2022 zit er alweer op en we hebben weer veel tevreden klanten een mooie reis kunnen laten maken.Een greep uit de schitterende foto's die ze gemaakt hebben en de recensies zijn te vinden op onze website

Covid-19 maatregelen kopie

10 augustus 2022

Sinds afgelopen week zijn er in de meeste landen die wij aanbieden geen Covid verplichtingen meer zoals mondkapjes en "verplichte" vaccinaties. Dit is in alle landen die wij aanbieden behalve Mozambique.

Prijzen 2023

10 augustus 2022

Wij zijn deze weken druk met het aanpassen van onze prijzen voor volgend jaar. Helaas zullen veel prijzen stijgen. Wij proberen alsnog de prijzen zo laag mogelijk te houden zodat het voor iedereen leuk blijft. Voor nu is vooral de autohuur een flink stuk duurder geworden. Wat nieuw is is dat wij prijzen aan gaan bieden zonder de intercontinentale vlucht. Er is wel de mogelijkheid dat wij die boeken indien dat gewenst is. Maar wij zien dat als klanten zelf de vlucht boeken er meer flexibiliteit is met eventueel terug betalen bij annulering en omboeken.

Directe KLM vluchten

28 juli 2022

Door de aanhoudende problemen rondom de luchthavens in Europa hebben wij besloten alleen nog directe KLM vluchten aan te bieden naar onze bestemmingen. Dit omdat deze vluchten het betrouwbaarste zijn in de lastige periodes. Iedereen mag natuurlijk wel zelf een andere vlucht boeken als ze dat willen. 

Vervallen PCR-Test

30 januari 2022

Goed nieuws voor alle reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Vanaf deze week hoeven er geen PCR-test meer gedaan te worden voor het reizen naar of in zuidelijk Afrika. Dit maakt het reizen een stuk makkelijker en relaxter!
Zin om te gaan neem dan snel contact met ons op

Sossusvlei in Namibië

26 januari 2022

De Sossusvlei in Namibië met zijn adembenemend mooie rode zandduinen. Klim bovenop de duinen en aanschouw de schoonheid van moeder natuur. Ook de deadvlei is prachtig met zijn eeuwenoude dode bomen.
Wilt u hier naartoe, neem dan contact met ons op.

Scuba Safari

30 januari 2022

Wij zijn nu 6 jaar bezig met Budget Safari en wij hebben daar Scuba Safari aan toegevoegd. Voor al je duikreizen naar zuidelijk Afrika en meer kun je ook bij ons terecht. Neem eens een kijkje op onze nieuwe website: www.scuba-safari.nl

Machubo Beach Resort

30 januari 2022

Machubo is een heerlijke plek om je reis in Zuid-Afrika en/of Mozambique te eindigen. Of om tussendoor een paar dagen te verblijven. Veel rust en ruimte en een mooi strand.
Meer informatie vind u hier.