Nieuws

Hier vind u de laatste nieuwsberichten van Budget Safari

Trees for All

18 januari 2023

Budget Safari heeft in januari 2023 besloten te gaan doneren aan Trees for All. Budget Safari wil daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld door de uitstoot van CO2 te compenseren en bomen te doneren. Wij zullen voor elke reiziger één boom doneren.

Nieuwe autohuur partner

27 december 2022

Voor alle reizen die in Namibië beginnen hebben wij een nieuwe partner gevonden die goede en voordelige auto's leveren. Dit maakt de prijs van onze reizen een stuk voordeliger.

Nieuwe Recensies

10 november 2022

Het hoogseizoen van 2022 zit er alweer op en we hebben weer veel tevreden klanten een mooie reis kunnen laten maken.Een greep uit de schitterende foto's die ze gemaakt hebben en de recensies zijn te vinden op onze website

Covid-19 maatregelen kopie

10 augustus 2022

Sinds afgelopen week zijn er in de meeste landen die wij aanbieden geen Covid verplichtingen meer zoals mondkapjes en "verplichte" vaccinaties. Dit is in alle landen die wij aanbieden behalve Mozambique.

Prijzen 2023

10 augustus 2022

Wij zijn deze weken druk met het aanpassen van onze prijzen voor volgend jaar. Helaas zullen veel prijzen stijgen. Wij proberen alsnog de prijzen zo laag mogelijk te houden zodat het voor iedereen leuk blijft. Voor nu is vooral de autohuur een flink stuk duurder geworden. Wat nieuw is is dat wij prijzen aan gaan bieden zonder de intercontinentale vlucht. Er is wel de mogelijkheid dat wij die boeken indien dat gewenst is. Maar wij zien dat als klanten zelf de vlucht boeken er meer flexibiliteit is met eventueel terug betalen bij annulering en omboeken.

Directe KLM vluchten

28 juli 2022

Door de aanhoudende problemen rondom de luchthavens in Europa hebben wij besloten alleen nog directe KLM vluchten aan te bieden naar onze bestemmingen. Dit omdat deze vluchten het betrouwbaarste zijn in de lastige periodes. Iedereen mag natuurlijk wel zelf een andere vlucht boeken als ze dat willen. 

Vervallen PCR-Test

30 januari 2022

Goed nieuws voor alle reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Vanaf deze week hoeven er geen PCR-test meer gedaan te worden voor het reizen naar of in zuidelijk Afrika. Dit maakt het reizen een stuk makkelijker en relaxter!
Zin om te gaan neem dan snel contact met ons op

Sossusvlei in Namibië

26 januari 2022

De Sossusvlei in Namibië met zijn adembenemend mooie rode zandduinen. Klim bovenop de duinen en aanschouw de schoonheid van moeder natuur. Ook de deadvlei is prachtig met zijn eeuwenoude dode bomen.
Wilt u hier naartoe, neem dan contact met ons op.

Scuba Safari

30 januari 2022

Wij zijn nu 6 jaar bezig met Budget Safari en wij hebben daar Scuba Safari aan toegevoegd. Voor al je duikreizen naar zuidelijk Afrika en meer kun je ook bij ons terecht. Neem eens een kijkje op onze nieuwe website: www.scuba-safari.nl

Machubo Beach Resort

30 januari 2022

Machubo is een heerlijke plek om je reis in Zuid-Afrika en/of Mozambique te eindigen. Of om tussendoor een paar dagen te verblijven. Veel rust en ruimte en een mooi strand.
Meer informatie vind u hier.